Hidrospiral

Hola a tots,

Segur que heu sentit a dir algun cop que l´aigua és el tresor d´aquest planeta. I segur que ho és, perquè quina millor manera de guardar un tresor per a que no pugui ser robat que amagar-lo a tot arreu?

L´aigua és present a tota la terra, en tanta quantitat que si la terra fos llisa com una pilota, tota ella seria un sol oceà amb una fondària de 2.600 metres. Brutal, oi? Hauríem d´aprendre a navegar tots plegats o bé retornar al medi marí… De fet, tot allò que passa en aquest planeta, passa en un món d´aigua, el líquid humil, dúctil i més maleable que existeix. El líquid que s´escapa a les lleis de la física, el líquid que dissol i crea, que dóna vida i que col·labora a mantenir·la, el líquid, tanmateix, que de tan abundant i present, ens oblidem que hi és. Perquè si una cosa som tu, jo, els animals, les plantes, la majoria dels aliments… és precisament aigua.

Sabíeu que per exemple el nostre cervell, el mateix que ara et permet llegir aquestes ratlles, és aigua en un 85 % ?

Pensar que som uns éssers líquids en comptes de sòlids, quan el nostre cos és al voltant del 70 % aigua, potser ens ajudaria a tots una mica a ser més adaptables, més subtils, més humils.

Seguirem parlant,

Jordi Miquel

www.hidrospiral.com

93 793 88 97